Vlasotince ne da dokumentaciju

12:54 18. 12. 2022. FoNet | Davor Lukač

BEOGRAD - Poslanik Demokratske stranke i član skupštinskog Odbora za privredu i energetiku Miodrag Gavrilović izjavio je danas da, iako mu je obećano da će službe opštine Vlasotince hitno dostaviti dokumentaciju u vezi sa davanjem dozvola bilo koje vrste i u bilo kom periodu za izgradnju mini hidroelektrane "Besko" na Rupskoj reci, to još nije urađeno.

U četvrtak sam imao jednočasovni sastanak s predsednikom opštine Bratislavom Petrovićem i njegovim saradnicima. Ono što mogu sada da kažem je da smo napravili dogovor da nakon sastanka uputim zvaničan i-mejl njemu, opštinskom veću i načelniku opštinske uprave, što sam i uradio. Odgovor nisam dobio do danas. U petak i subotu sam Petroviću slao više SMS poruka, nije odgovorio, rekao je Gavrilović FoNetu.

On je istakao da je dobio nezvaničnu, "insajdersku" informaciju da šef opštinskog odeljenja za urbanizam nije dozvolio dostavljanje dokumentacije, iako je to Petrović od njega tražio, nego je rekao da se Gavriloviću može dozvoliti samo uvid u nju, ne i kopiranje. (kraj) vbr/dal/bdr

Share: