Krah opozicije

21:37 22. 04. 2023. FoNet | Ivica Strnčević

NOVI SAD - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je da je više nedelja najavljivani protestni skup u Novom Sadu u organizaciji Novog DSS, Dveri, Zavetnika i POKS, koji je večeras je održan u Novom Sadu pred manje od 1.000 građana, pokazao svu nemoć ekstremne desnice da političkim programom i jasnim ciljevima privuče pažnju građana.

Umesto toga, praznim parolama, i to dan pred nelegalne i nelegitimne izbore za lokalne samouprave na Kosovu i Metohiji, još jednom su predstavnici pojedinih opozicionih stranaka pokazali da im nije cilj jedinstvo u teškim okolnostima u kojima se nalazi naš narod, već lažna patriotska predstava koja služi samo političkoj promociji bez konkretnih ideja i ciljeva, naveo je Mirović, prenosi RTV.

U pisanoj izjavi Mirović je ocenio da je "celokupnoj javnosti potpuno jasno da predsednik Republike i Vlada filigranskim potezima na burnoj regionalnoj i svetskoj političkoj sceni čine sve da omoguće mir i da vode Srbiju napred, bez sukoba i ratova, štiteći pritom sve nacionalne i državne interese". (kraj) is/mk

Share: