Srbija je vaša

19:30 03. 06. 2023. FoNet | Desk FoNeta

BEOGRAD - Nikada nećemo preboleti tugu za izgubljenim mladim životima pre mesec dana, i ne treba da je prebolimo, svi naši porazi, nesreće, sva zla koja smo nanosili drugima i sebi, skupila su se u tu jednu gorku koja je pala na one koji nikada nikome nisu bili krivi, izjavio je danas glumac Dragan Bjelogrlić na protestu "Srbija protiv nasilja".

Ako postoji dno, tog dana smo ga dotakli, ali to što ste vi mladi u tolikom broju izašli na ulice da jasno poručite da ne želite da živite u jednom obolelom društvu daje nadu da ćemo se sa dna podići, istakao je Bjelogrlić i objasnio da je došao da se obrati mladima.

Kako je naglasio, došao je da mladima oda priznanje i izrazi iskreno divljenje što na nasilje kojem su izloženi u ovom izvitoperenom i nakaradnom režimu odgovaraju dostojanstvom, mirom i ljubavlju.

"Ja vas danas pozivam da vi dodjete na ovu binu. Vama je ovde mesto. Ja sam tu da vas podržim i ohrabrim da ne odustanete. Jer zapamtite, Srbija nije malo i vaša, ona je vaša", zaključio je Bjelogrlić. (kraj) def/bdr

Share: