Podele u interesu Vučića

19:53 05. 08. 2023. FoNet | Davor Pašalić

BEOGRAD - Narodna stranka je danas saopštila da podele u toj partiji mogu biti u interesu isključivo režima šefa države Aleksandra Vučića i organizacija koje se predstavljaju kao opozicija, a sklopile su pakt sa vlastima.

Saborcima koji razmišljaju o podelama je Narodna stranka uputila “poslednji apel” da ne srljaju u raskol i da ne cepaju tu partiju.

Najveća snaga Narodne stranke je bila u očuvanju sloge i zajedništva uprkos svim napadima, kao i čvrstoj veri u uspostavljanje demokratske pravne države koja odlučno štiti svoje nacionalne interese, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će na Izbornoj skupštini Narodne stranke, zakazanoj za 22. oktobar, u demokratskoj atmosferi i uz poštovanje svakog mišljenja, članovi partije imati priliku da slobodno i transparentno izaberu tim koji će voditi stranku.

Potrebni su nam mudrost i jedinstvo kako bismo očuvali jedinu istinski demokratsku i nacionalnu opciju na srpskoj političkoj sceni. Ne postoji nijedan racionalan razlog za podele među nama, ako hoćemo da budemo odgovorni prema našim članovima i svim građanima Srbije, poručeno je u saopštenju. (kraj) drp/mk

Share: