Dragan Milošević kandidat za predsednika GO Sopot

14:59 13. 09. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Profesor Dragan Milošević, jedan od osnivača udruženja građana “Naš Sopot”, biće kandidat za predsednika GO Sopot na listi “Naš Sopot - Evropski put Basta”, odlučeno je na sastankuna kojem je dogovoren plan zajedničkog nastupa na lokalnim izborima u toj beogradskoj opštini.

Saradnja Dragana Miloševića i udruženja građana “Naš Sopot” sa pokretom “Evropski put" – Basta usledila je zbog zalaganja za iste vrednosti - vladavinu kompetentnih, nekorumpiranih i ostvarenih pojedinaca.

Osim toga, udruženje želi da mnoge korisne programe subvencija i direktne pomoći pod pokroviteljstvom EU u Srbiji dodatno pibliži meštanima Sopota, pre svega u sferi poljoprivrede, turizma i razvoja malih i srednjih preduzeća.

Zadatak Dragana Miloševićev i njegovog tima biće da nakon 33 godine smene garnituru Živorada Milosavljevića, predsednika GO Sopot, budući da je opština pretvorena u privatno vlasništvo, a iza njih su afere kakve verovatno ne postoje ni u jednom manjem mestu Srbije, navodi se u saopštenju pokreta.

Milošević je rođen 13. maja 1978. godine, osnovnu školu završio je u Sopotu, a srednju u Mladenovcu. Na Geografskom fakultetu u Univerziteta u Beogradu diplomirao je 2003. godine, a magistrirao tri godine kasnije.

Autor je više udžbenika geografije i član je radnih grupa ZUOV-a za izradu novih programa nastave i učenja iz geografije za osnovne i srednje škole. Pune dve decenije radi kao profesor geografije u OŠ “Jelica Milovanović” u Sopotu. (kraj) dep/dj

Share: