Prijem u Domu garde

21:56 21. 12. 2023. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović priredili su večeras prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika u Domu Garde na Topčideru, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Prijemu su prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, članica Predsedništva BiH iz Republike Srpske (RS) Željka Cvijanović, predsednik RS Milorad Dodik, predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić, ministri u Vladi, poslanici, članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba, predstavnici lokalne samouprave, državnih institucija, verskih zajednica, diplomatskog i vojno-diplomatskog kora, veterani, kao i mnogobrojni gosti iz javnog i kulturnog života.

Ministar Vučević je zahvalio svima na podršci i pomoći koju su pružali Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije tokom ove godine i pozbao da sledeće godine "još predanije i posvećenije zajednički rade da Srbija bude bezbednija i sigurnija država", navodi se u saopštenju Ministarstrtva. (kraj) vip/bdr

Share: