Prijava protiv direktora EDB

13:24 14. 09. 2024. FoNet | Bojana Milovanović

BEOGRAD - Stranka slobode i pravde (SSP) najavila je danas da će podneti krivične prijave protiv direktora Elektrodistibucije Beograd Ivana Ivić, ali i svih članova komisije koji, kako se navodi, po nalogu režima nastavljaju da proganjaju najveću opozicionu stranku u Srbiji, tvrdeći da nije platila struju za svoje prostorije na Zvezdari. 

U saopštenju se navodi da, iako je jasno da je ta stranka lokal iznajmila u novembru 2023. godine, a da vlasnik nije prijavio i plaćao struju od 2019. godine, iako je jasno iz ugovora i izjave vlasnika da je plaćanje struje bila njegova, a ne obaveza SSP, EDB nastavlja da tereti Stranku slobode i pravde umesto da svoja potraživanje naplati od vlasnika lokala.

"Svima koji su uključeni u ove nezakonite postupke koji imaju za cilj diskreditovanje Stranke slobode i pravde, obećavamo da će odgovarati pred nadležnim organima i to će biti opomena svima da se ovakvi postupci nikada više ne ponove.", navodi se u saopštenju koje je potpisala Tijana Šerbula, predsednica zvezdarskog odbora i potpredsednica Gradskog odbora SSP Beograd. (kraj)vip/bom/bdr

Share: