Ostavka funkcionera NPS

19:18 12. 10. 2024. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Predsednik Nadzornog odbora Narodnog pokreta Srbije (NPS) Aleksandar Todorović podneo je danas ostavku na funkciju predsednika NO NPS i na dužnosti sekretara svih resornih odbora stranke.

Todorović je, u danu kad NPS sednicom Glavnog odbora obeležava godišnjicu postojanja, u pisanoj izjavi medijima naveo da je "posle direktora, pa predsednika gradskog odbora Beograda, Pirota, zatim kosovskog, jablaničkog i pčinjskog okruga" i on podneo ostavku, a u saopšten ju je prosledio i tekst ostavke upućen predsedniku NPS Miroslavu Aleksiću i poverenicima stranačkih odbora uj Beogradu.

"Podnosim ostavku na mesto predsednika nadzornog odbora stranke na koje sam izabran na prvoj skupštini stranke održanoj prošle godine. Razlozi za moje povlačenje sa ugledne funkcije su 'obostrani'. Ovo nije zajednica koja u dogovoru sa članstvom podiže vidljivost i uticaj stranke. Onaj deo zajednice - Predsedništvo i Izvršni odbor - koji misle da se time bavi ,nije u dogovoru sa članstvom", naveo je Todorović. (kraj) vip/mk

Share: