Vlast okrivljuje oponente

15:18 08. 12. 2023. FoNet | Katarina Tomović

BEOGRAD - Prva na listi "Srbija protiv nasilja" za izbore u Beogradu Mila Popović rekla je danas da vlast Srpske napredne stranke nije u stanju da reši problem dojava o bombama u školama koje su postale svakodnevnica, već da traži krivce među političkim protivnicima.

Reagujući na izjavu predsednika Privremenog organa Grada Beograda Aleksandra Šapića o tome da su dojave o bombama u školama motivisane izborima i željom nekih da se domognu funkcija, Popović je kazala da bi, kada bi želela da polemiše na taj način, mogla da kaže da Šapic izgovara takve nezamislive optužbe, jer polazi od sebe i svoje spremnosti da zloupotrebi sve kako bi dobio neku funkciju.

Popović je u pisanoj izjavi zatražila da Šapić odmah sva svoja saznanja u vezi sa dojavama o bombama u školama i vrtićima prosledi svom stranačkom kolegi ministru policije Bratislavu Gašiću, Privremenom organu koji vodi Beograd nakon što je on prestao da bude gradonačelnik, ali i građanima koji su sa pravom uznemireni i uplašeni. (kraj) mjj/kt/dj

Ceo tekst dostupan je korisnicma FoNetovog servisa vesti.

Share: