Kvaka 23

Najava novog izdanja serijala Kvaka 23

Nasilje centralna tema

26. 09. 2020. 11:30 | FoNet | Danica Vučenić

BEOGRAD - Nasilje kao individualni, društveni i institucionalni problem, centralna je tema novog izdanja FoNetovog serijala Kvaka 23, u kojem će u nedelju gost novinarke Danice Vučenić biti advokat Rodoljub Šabić, nekadašnji Poverenik za informacije od javnog značaja.U prilogu Tamare Skrozze govore socijlani psiholog Dragan Popadić i advokat Vladimir Gajić.

U uvodnom tematskom prilogu novinarke Tamare Skrozza o problemu nasilja govore socijalni psiholog Dragan Popadić i advokat Vladimir Gajić.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće u multimedijalnom formatu objavljen na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs. .

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) zvs/dac

Share: