Kvaka 23

Najava novog izdanja serijala Kvaka 23

Posledice jačanja mafije

31. 07. 2021. 11:55 | FoNet | Danica Vučenić

BEOGRAD - Ako je vlast zarobila državu, da li je, dopuštajući narastanje mafije, i ona sama postala zarobljena, centralna je tema novog izdanja serijala Kvaka 23 Novinske agencije FoNet, u kojem će u nedelju gost novinarke Danice Vučenić biti direktor Newsmax Adria, Slobodan Georgiev.

Ovim intervjom u 157.izdanju serijala Kvaka 23, Vučenić završava višegodišnju obostrano uspešnu profesionalnu i kolegijalnu saradnju sa FoNetom i prelazi na televiziju N1.

U uvodnom tematskom prilogu urednice TV produkcije FoNeta Tamare Skrozza o odnosu vlasti i organizovanog kriminala govoriće urednik nedeljnika Vreme Filip Švarm i novinar Vojislav Tufegdžić.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće u multimedijalnom formatu u nedelju objavljen na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti.

Posle letnje pauze u avgustu, FoNet će serijal Kvaka 23 nastaviti u nedelju 5.septembra. (kraj) def

Share: