Kvaka 23

Najava novog izdanja serijala Kvaka 23

Budućnost u magli

03. 12. 2022. 12:56 | FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Ako je na delu novo čitanje Evrope i sveta, gde je u tome mesto Srbije, zaronjene u prošlost, koja sadašnjost ili ne primećuje ili je vidi u iskrivljenom ogledalu, a do budućnosti i ne dopire, jedno je od centralnih pitanja za predsednika Srpska akademije nauka i umetnosti (SANU), Vladimira Kostića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o Srbiji kao nezavršenoj, razrušenoj i privatnoj državi govore psiholog Žarko Trebješanin i Božo Prelević iz Skupštine slobodne Srbije.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

 

Share: