Kvaka 23

Najava novog izdanja serijala Kvaka 23

U nepoznatom pravcu

24. 12. 2022. 09:59 | FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Da li je i u čemu godina na izmaku za Srbiju bila drugačija od prethodnih, šta gradjani mogu da očekuju od 2023. i da li oni koji drže kormilo ovog broda, suočenog sa velikim iskušenjima, uopšte znaju u kojem pravcu vode zemlju, neka su od pitanja za kolumnistu portala Nova.rs Milenka Vasovića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o bilansu 2022.godine govore novinar Slobodan Georgiev i dramaturg Ivan Lalić.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Share: