Kvaka 23

Najava novog izdanja serijala Kvaka 23

Udar na kritičko mišljenje

03. 06. 2023. 12:02 | FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Zašto je vlast u Srbiji alergična na kulturu, zašto su, posle novinara i medija koje ona ne kontroliše, sada glumci prvi na udaru i da li je ovde kritičko mišljenje postalo opasno za sve one koji ne pristaju da se povinuju centrima političke moći, neka su od pitanja za pisca Slavoljuba Stankovića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o napadima na glumce, novinare i druge javne ličnosti koje učestvuju ili su podržale protest Srbija protiv nasilja govore glumac Branislav Trifunović i novinar Ivan Ivanović.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće u nedelju objavljen na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

 

Share: