Svet

Srbija

Reels

ZSO - da ili ne

Zajednica srpskih opština je u suštini dobro rešenje, ali se zloupotrebljava i zbog toga postoji strah kod strane Prištine da će to biti nova vrsta Republike Srpske Krajine ili RS što nikako nije rešenje, rekao je FoNetu novinar Dejan Kožul.
Vidi sve
Vlast se "pošešeljila"
Vlast se "pošešeljila"
To što je novi izveštaj Repotera bez granica pokazao da je sloboda medija u Srbiji najugroženija u protekle 22 godine logičan je sled događaja posle dvanaestogodišnje vladavine predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavio je FoNetu predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Željko Bodrožić.
/
Muke sa elastinom
Muke sa elastinom
Pamuk je bolji za životnu sredinu od poliestera, iako ni on nije u potpunosti bezazlen, rekao je FoNetu naučni saradnik na Tehnološkom univerzitetu u Beču Emanuel Bošmajer. ali je upozorio da je elastin ubedljivo najveći zagađivač.
/
Bez sistemske podrške
Bez sistemske podrške
Mentalno zdravlje dece i mladih je u priličnoj meri zapostavljeno, izjavila je FoNetu psihološkinja Tamara Džamonja Ignjatović i ukazala da tek kada se tragedije dogode shvatimo da se nešto moglo sprečiti da smo na vreme reagovali dok su problemi bili takvi da nije bilo teško pružiti pomoć.
/
PRESSEK nedelje
PRESSEK nedelje
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 29. aprila do 5. maja 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, ton Mirjana Nikolić.
/