Promo

Donacija kompanije cargo

Doručak za 1.000 medicinara

28. 12. 2020. 10:40 | FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Kompanija JoToGo danas je, posredstvom Cargo Batlera, donirala 1.000 obroka za 500 medicinskih radnika Instituta Banjica , a predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić je istakao da su ovom akcijom ušli u četvrtu nedelju doniranja i da su do sada uspeli da doniraju 2.000 obroka medicinarima.

„Naš cilj je da našim hrabrim herojima, medicinskim radnicima, obezbedimo barem jedan obrok dnevno. Ovo je prvi put da smo donirali doručak i da se našoj akciji pridružila kompanija sa donacijom svojih proizvoda. Oni su zaslužili da im svako od nas pomogne koliko može, ovo je naš način da se odužimo našim herojima, ali i poziv za sve da pomognu koliko mogu. Najmanje što svi možemo da učinimo je da se čuvamo i dodatno ne opteretimo naš zdravstveni sistem“, poručio je čelnik udruženja CarGo.

On je istakao da će CarGo biti uz medicinske radnike i u vreme praznika i da već danima rade na organizaciji velike akcije kako bi obezbedili obroke za sve medicinare pri COVID centrima, anvedeno je u saopštenju iz kompanije CarGo. (kraj) vip/dj

Share: