Promo

saradnja SPORTINA GROUP sa PLATFORMom SHOPPSTER

Strateško partnerstvo

05. 05. 2021. 11:16 | FoNet

BEOGRAD - Sportina Group, najveća modna kompanija u SEE regiji, i najveća integrisana online i TV prodavnica Shoppster, u vlasništvu United Grupe, dogovorili su strateško partnerstvo i online prodaju ekskluzivnih svetskih brendova samo na shoppster.com, sa ciljem stvaranja najveće regionalne modne zajednice na platformi koja integriše web i tv prodaju.

Partnerstvo dveju kompanija otvara novo poglavlje u online ponudi vrhunske mode koja će ubuduće postati dostupnija svim potencijalnim kupcima.

„Sportina Group ima više od 30 godina tradicije u spajanju svetskih brendova sa lokalnim kupcima. Veoma me raduje da su nas Shoppster i United Grupa prepoznali i odabrali kao partnera u ovoj ambicioznoj inicijativi stvaranja najveće regionalne modne zajednice na platformi koja integriše web i tv prodaju. U Sportina Group verujemo da upravo sa Shoppsterom i United Grupom možemo zajedno svima približiti najbolje svetske modne stilove, te da zajedno svakom klijentu omogućimo da kupuje kada želi, gde želi i kako želi.“

Integrisana web i tv platforma Shoppster, koja je trenutno prisutna na tržištima Srbije i Slovenije, a uskoro i širom regiona, korisnicima će preko svoje online platforme ponuditi poznate omiljene brendove kao što su: Armani Exchange, Antony Morato, Fracomina, Superdry, Silvian Heach, Morgan, Marx, Only, Vero Moda, Tom Tailor i Jack&Jones. Shoppster će uz Sportininu podršku ubrzano odgovarati na potrebe kupaca, nudeći u budućnosti i nove stilove, proizvode i brendove.

Direktorka Shoppstera Ljiljana Ahmetović istakla je da Shoppster nudi iskustvo kupovine i najsavremeniji model online trgovine, kojim se izdvaja ne samo u regionu, već može stati rame uz rame sa svetskim e-commerce platformama.

U Sportini Group i Shoppsteru veruju da će ovo partnerstvo uticati na ubrzanje digitalne transformacije u modnoj industriji u celoj regiji, od koje će korist imati pre svega kupci, koji će lako i brzo moći da dođu do najmodernije i najkvalitetnije garderobe jednostavno i u najkraćem roku, bez odlaska u prodavnicu. (kraj) dep

Share: