Promo

Priznanje pivu

Zaječarsko miljenik potrošača

13. 05. 2021. 13:52

BEOGRAD - Zaječarsko, brend kompanije HEINEKEN Srbija, osvojilo je priznanje "Miljenik potrošača“, u kategoriji "Pivo“, u okviru kampanje "Srbija ima kvalitet“, koju tradicionalno organizuje udruženje Moja Srbija već 12 godina, uz podršku grada Beograda.

Ovo priznanje koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, kako se ističe u saopštenju, danas je zvanično uručeno predstavnicima kompanije, u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

"Zaječarsko pivo je brend koji čuva svoju dugu tradiciju, zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i originalnoj recepturi. Simbol timočkog kraja i istočne Srbije, ali i svih potrošača širom zemlje koji su mu verni decenijama unazad zbog jedinstvenog identiteta", ocenjuje se u saopštenju.

"Prepoznatljiv je po svojoj crvenoj etiketi, očuvanju ćiriličnog pisma na ambalaži i jedinstvenom ukusu. Zahvaljujući prepoznatljivoj gorčini, zlatnoj boji i osvežavajućem ukusu", dodaje se u saopštenju, "Zaječarsko pivo postalo je omiljeni izbor potrošača širom Srbije, ali i regiona".

Prema rečima Tamare Pajević, Group Brand Manager u kompaniji HEINEKEN Srbija, "Zaječarsko pivo je autentičan domaći proizvod i biser istočne Srbije koji poštuje i neguje tradiciju".

"Veliko nam je zadovoljstvo što su nam potrošači u Srbiji ukazali poverenje i zahvaljujući njima je naš brend poneo priznanje 'Miljenik potrošača'“, naglasila je Pajević.

Kako je objasnila, "veliki rad i posvećenost tima na očuvanju autentičnosti i recepture ovog piva, omogućili su da Zaječarsko više puta bude dobitnik nagrade potrošača za omiljeno pivo u Srbiji".

"U godinama koje su pred nama", najavila je Pajević, "nastavićemo da negujemo kvalitet i nastojati da opravdamo poverenje i priznanje koje nam je dato“. (kraj) def

Share: