Promo

Posredovanje CORESIDE SAVILLS

Uspešna transakcija

19. 09. 2022. 11:02 | FoNet | Desk

BEOGRAD - Kompanija Hyperoptic zakupila je 5.000 kvadratnih metara u budućem poslovnom centru BIGZ, čemu je posredovala konsultantska kompanija Coreside Savills. saopšteno je danas.

„Zahvaljujući ovoj uspešnoj transakciji, Coreside se uvrstio u sam vrh tržišta u pogledu posredovanja u izdavanju prostora u kancelarijskom segmentu. Ponosni smo što smo prepoznati kao iskusan partner kompanijama koje su u potrazi za poslovnim prostorima i što posredujemo zakupu upravo ovog kultnog zdanja, kakav je BIGZ”, izjavio je Đorđe Stanisavljević, rukovodilac sektora komercijalnih nekretnina kompanije Coreside Savills.

Hyperoptic je britanska kompanija koja od 2011. godine ima predstavništvo i u prestonici Srbije.

Bave se isporučivanjem interneta čija je brzina za 21 put veća od prosečne, kao i gradnjom i postavljanjem sopstvene optičke infrastrukture.

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo u ovakvom poslovnom centru, kao što je BIGZ, svojim zaposlenima pružiti najbolje uslove za rad i razvoj našeg poslovanja.

Kompanija Coreside Savills istakla se kao pouzdan partner prilikom posredovanja, u pogledu kvaliteta usluge, brzine i ekspertize”, izjavio je Boris Dragović, izvršni direktor strategije i razvoja kompanije Hyperoptic.

Rekonstrukcija BIGZ-a predstavlja jedan od najvećih projekata obnove zgrade pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda, sa planiranim završetkom radova u prvom kvartalu 2023. godine.

Poslovni centar BIGZ u vlasništvu je kompanije Marera Properties, koja se bavi akvizicijom, razvojem, iznajmljivanjem i upravljanjm nekretninama komercijalne namene.

Portfolio kompanije čini više od 200.000 m2 kancelarijskih, maloprodajnih i industrijskih objekata širom zemlje, što je svrstava među najveće investitore na tržištu nekretnina Srbije.

Coreside Savills je konsultantska kompanija za nekretnine čiji portfolio usluga obuhvata izdavanje i prodaju stambenih, poslovnih, maloprodajnih i industrijskih nekretnina, istraživanje tržišta, procene vrednosti, razvojni konsalting i investiciono savetovanje.

U Srbiji je prisutna duže od deset godina kao ogranak prestižne internacionalne grupacije Savills PLC, koja posluje u više od 60 zemalja širom sveta. (kraj) dep/dj

Share: