Promo

Nova usluga "Moj kiosk"

Plaćanje računa na kioscima

24. 10. 2022. 19:53 | FoNet | Milica Rilak

BEOGRAD - Kompanija "Moj kiosk" ponudila je novu uslugu plaćanja računa na svojim objektima, koju je kreirala zajedno sa kompanijom "Led pej", pa svaki račun koji na sebi ima QR kod - za električnu energiju, komunalije, fiksni i mobilni telefon i usluge kablovskih operatera –može da se plati na njihovim kioscima širom zemlje.

Postupak plaćanja traje svega nekoliko sekundi zahvaljujući skeniranju QR koda koji se nalazi na računu, istakli su iz kompanije "Moj kiosk".

Generalna direktorka kompanije "Led pej" Snežana Stjepanović istakla je da im je velika čast da budu partner kompaniji "Moj kiosk" na ovom projektu.

"Kao kompanija koju je licencirala Narodna banka Srbije za pružanje platnih usluga, Led pej, članica OMR grupe, je u ovom projektu imala važan zadatak da pronađe najbolje rešenje kako bi čitav proces tekao glatko i kako bismo na tržište izašli sa što kvalitetnijom uslugom", izjavila je Stjepanović.

Dodala je da veruje da su zajedničkim trudom kreirali uslugu koja će pojednostaviti i olakšati svakodnevni život naših sugrađana.

Direktorka korporativnih poslova i marketinga "Moj kiosk grupe" Olivera Papić naglasila je da je nova usluga plaćanja računa rezultat strateškog usmerenja kompanije ka konstantnom unapređenju poslovanja i želje da odgovorimo na potrebe naših potrošača.

"Raduje nas što smo zajedno sa kompanijom Led pej uspeli da kreiramo ovu uslugu koja će građanima omogućiti da brzo i jednostavno plate račune i na taj način značajno uštede dragoceno vreme", poručila je Papić.

Kompanija "Moj kiosk", kao deo poslovnog sistema "Moj kiosk grupe", obuhvata mrežu maloprodajnih
objekata raspoređenih na teritoriji Srbije. (kraj) is/mr/bdr

Share: