Promo

Marera Property Management postala vlasnik Eurosecurity

Jačanje liderske pozicije

19. 12. 2022. 15:01 | FoNet | Desk

BEOGRAD - Marera Property Management postala vlasnik kompanije Eurosecurity i nastvalja da svoju lidersku poziciju, saopšteno je danas iz te kompanije.

Marera Property Management (MPM), jedina kompanija na domaćem tržištu sa sveobuhvatnom integrisanom platformom za razvoj, upravljanje i održavanje nekretnina, preuzela je vlasništvo nad kompanijom Eurosecurity koja pruža usluge fizičko-tehničkog obezbeđenja.

„Ovo je poslednja u nizu uspešnih akvizicija kojom smo udvostručili broj zaposlenih na skoro 1.500 ljudi i time postali jedina kompanija na domaćem tržištu koja pruža sve usluge u segmentu održavanja nekretnina oslanjajući se isključivo na sopstvene resurse. Čvrsto verujemo u dalji rast i razvoj ovog segmenta poslovanja s obzirom da su usluge fizičko-tehničkog obezbeđenja, uz higijensko održavanje, najzastupljenije među korisnicima,“ izjavio je Danilo Pušonja, generalni direktor kompanije Marera Property Management.

Kompanija Eurosecurity osnovana je 2011. godine. Na domaćem tržištu afirmisala se kao najbrže rastuća kompanija u oblasti pružanja usluga fizičko-tehničkog obezbeđenja klijentima u komercijalnom sektoru. 

Marera Property Management je kompanija koja se bavi razvojem, upravljanjem i održavanjem kancelarijskih, industrijskih i maloprodajnih objekata. U segmentu održavanja nekretnina, pruža sveobuhvatna integrisana rešenja, ali i pojedinačne usluge higijenskog i tehničkog održavanja, recepcije, obezbeđenja, održavanja zelenih površina i zimske službe, za više od 300 klijenata iz različitih industrija. (kraj) dep/dj

Share: