Promo

Novi razlozi za slavlje

Ananasov regionalni tango

15. 03. 2023. 11:24 | FoNet | Desk

BEOGRAD - Grouper mk., vodeća platforma za e - trgovinu u Makedoniji osvojila je čak četiri prestižna priznanja na svečanoj dodeli E-commerce Awards nagrada.

Tako se Grouper mk. našao na vrhu liste u kategoriji E-trgovac godine, koja je ujedno i glavna nagrada i time opravdao zašto se smatra liderom u ovoj oblasti.

Osim toga, Grouper je prvi u još tri kategorije -  E-prodavnica za turističke usluge godine, E-trgovac sa najboljim prisustvom na društvenim mrežama, kao i E-trgovac koji posvećuje najviše pažnje na brigu o kupcima. Kompanija poznata po prodaji vaučera za usluge je i na ovaj način dokazala svoj kvalitet i pouzdanost.

E – commerce Award se dodeljuju po drugi put, sa ciljem promocije e-trgovine, motivisanja e-trgovaca kako bi unapredili svoja poslovanja i time povećali zdravu konkurenciju, kao i zbog podizanja svesti o važnosti i značaju e-trgovine. Grouper - ov uspeh na E-commerce Awards nagradama je svedočanstvo dugogodišnje posvećenosti kompanije pružanju odlične usluge korisnicima i njenom inovativnom pristupu e-trgovini, kao i izvanrednom učinku na tržištu.

Osvajanje četiri prve nagrade u različitim kategorijama ističe Grouper - ovu snagu u različitim aspektima industrije i njegovu posvećenost za celokupan razvoj i progres e-trgovine.

Od nedavno, Grouper.mk se nalazi u vlasništvu kompanije Ananas, marketplace - a sa sedištem u Srbiji, koji je deo kompanije Delta Holding.

Na ovaj način, Ananas je postao korak bliži ispunjenju svojih početnih ciljeva, da postane regionalni džin u oblasti onlajn trgovine. Akvizicijom Groupera, koji u svojim redovima broji 300.000 korisnika i 3.000 trgovaca, omogućava Ananasu prodor na makedonsko tržište i pruža odličnu osnovu da se ovaj marketplace pojavi na tržištima Zapadnog Balkana. (kraj) dep/dj

Share: