Korona u Crvenoj zvezdi

02:18 03. 02. 2021. FoNet

BEOGRAD - Košarkaški klub Crvena zvezda mts saopštio je kasno u utorak da su redovna testiranja prvog tima i stručnog štaba, pred put na utakmicu Evrolige sa Žalgirisom u Kaunasu, identifikovala četiri pozitivna nalaza na virus Covid 19, o čemu je obaveštena Evroliga.

U skladu sa svim zdravstvenim merama, ekipa je u utorak, 2. februara, podvrgnuta novim testiranjima i laboratorijskim ispitivanjima, nakon čega su pozitivni hitno stavljeni na mere kućne izolacije, kaže se u saopštenju.

O novonastaloj situaciji hitno je obaveštena Evroliga.

Medicinski tim je u utorak uveče doneo odluku da odloži meč 24. kola sa Žalgirisom, koji je trebalo da odigra u četvrtak 4. februara, od 19 časova u Kaunasu.

"KK Crvena zvezda mts će o stanju obolelih i daljim aktivnostima prvog tima blagovremeno obavestiti javnost", zaključeno je u saopštenju.

Na sajtu Evrolige objavljena je vest o odlaganju utakmice Crvena zvezda - Žalgiris.

"U skladu sa Posebnim propisima zbog COVID-19 koji su na snazi, svaka utakmica može se odlagati do tri puta, ako postoje slobodni datumi. Evroliga će koordinirati sa svim timovima najbolje opcije za odlaganje njihovih utakmica. Alternativni datum ili mesto održavanja biće objavljeni nakon usaglašavanja na platformama Evrolige", objavljeno je na sajtu Evrolige. (kraj) dep

Share: