Svet

Srbija

Reels

Skrupule i profit

Ako mediji nemaju nikakve moralne skrupule, onda nikakav profit to ne može da opravda, izjavila je za FoNet redovna profesorka Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Tamara Džamonja Ignjatović.
Vidi sve
Opasna eksploatacija ljudi
Opasna eksploatacija ljudi
Medijska eksplatacija učesnice rijalitija koja je tokom trajanja tog programa odlučila da izvrši abortus je vrsta medijskog i emocijalnog nasilja, izjavila je FoNetu profesorka Filozofskog fakulteta u Beogradu Tamara Džamonja Ignjatović i ocenila da sve izgleda kao da gledaoci takvog medijskog sadržaja ne razlikuju nasilje od zabave.
/
PRESSEK NEDELJE
PRESSEK NEDELJE
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 27. maja do 2. juna 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, montažer Mirjana Nikolić.
/
Sve udaljeniji od EU
Sve udaljeniji od EU
Srbija je samo deklarativno na evropskom putu, reforme sprovodi tek toliko da ne bude izbačena iz tog procesa u kojem joj Evropska unija (EU) služi kao "kasica prasica", dok na drugoj strani koketira sa Kinezima i potpisuje različite sporazume, izjavio je FoNetu potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji Vladimir Međak.
/
Prisustvo zmija ne čudi
Prisustvo zmija ne čudi
Građane centra Beograda ne treba da čudi prisustvo zmija, jer se centar “naslanja” na reke, pa im je prirodno stanište veoma blizu, rekao je FoNetu direktor Veterine Beograd, Budimir Grubić i poručio da ljudi ne treba da se plaše ili da ubijaju zmije.
/