Vučić u Sjenici

13:32 10. 10. 2020. FoNet/Pink | Jasmina Džabić

SJENICA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Sjenicu, gde je razgovarao sa stanovnicima sela Doliće i preneo im da država ne može da im obeća rešenje svih njihovih problema, ali da će se tražiti rešenja za jedan po jedan problem!


Vučić je stanovnicima Doliće, gde je posetio domaćinstvo Muriza Šabanredžovića, rekao da je pogledao mapu okolnih mesta gde su potrebni putevi, i naveo da su "Putevi Srbije" potrošili 22 milijarde dinara više nego što je bilo predviđeno, ali da je sreća što država ima dovoljno rezervi da to pokrije.

Dogovoreno je da se na proleće završe vodovod, putevi i struja.

Vučić je meštanima preneo da se nada da će do kraja godine biti potpisan ugovor za auto-put Požega-Boljare, kako bi onda mogli da se urade i svi poprečni i okolni putevi.

Meštani Doliće rekli su predsedniku da im je najpotrebniji put u dužini od tri kilometra, koji prolazi pored hotela. "Da uradimo 13 plus tri kilometra, da bude završeno do 1. maja", najavio je Vučić,, a prenosi TV Pink.

Posle telefonskog razgovora s vršiocem dužnosti direktora Elektroprivrede Srbije Miloradom Grčićem, meštanima je saopštio da će do 1. juna biti završena trafo-stanica, a najavio je i dolazak direktora "Srbijavoda" Gorana Puzovića u taj kraj, kako bi pokušao da se reši problem vodosnabdevanja. (kraj) lj/dal/nm

Share: