Bukvar kojim se ponosimo

17:38 25. 01. 2023. BK

BEOGRAD - Povodom vašeg rođendana i uspešnog rada dnevnog lista “Politika”, upućujemo vam najiskrenije čestitke na kreativnosti, upornosti i istrajnosti u najtežim političkim, ekonomskim i ostalim okolnostima u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji, poručio je danas biznismen Bogoljub Karić.

Čestitamo na uspehu u stvaranju novine kojom se i danas svi ponosimo. Za našu porodicu i nas kao mališane list ,,Politika" bio je u Peći bukvar iz koga smo učili prva slova.

Vi ste novina koja iza sebe ima tradiciju postojanja, slobodnog medija, koji je stvoren radom, zahvaljujući upornim, kreativnim i talentovanim ljudima kao što su novirari zaposleni u listu "Politika".

Kako je Karić istakao, u Srbiji je velika retkost da jedan medijski subjekt traje stotinu godina, "a vi ste pokazali da je kvalitet rada u svim vremenskim izazovima jedini sposoban da ih prevaziđe i obezbedi trajnost".

Kao zalog za budućnost ostavljate trag za one koji dolaze kako se čuva dostojanstvo profesije novinarstva koje ima važnu ulogu u životu svakog građanina naše zemlje,napisao je Karić u čestitki. (kraj) def

Share: