Nezakonit upad UKP

09:24 17. 11. 2023. FoNet | Leposava Čolić

BEOGRAD - Članica uprave "D Expressa" Ljiljana Ahmetović izjavila je danas za N1 da ne postoji nikakva zakonska zasnovanost za upad Uprave kriminalističke policije (UKP) i Poreske policije u prostorije te kompanije.

„Ova situacija koja se danas dešavala u toku dana, pa i noći nažalost, je zaista nešto što nismo mogli ni da pretpostavimo. Ne postoji nikakva zasnovanost za nju, a najmanje zakonska zasnovanost. No, bez obzira na celu tu situaciju koju sad preživljavamo, naš tim takođe, mi redovno obavljamo svoj posao, i sve naše pošiljke će biti isporučene ka našim klijentima“, poručila je Ahmetović.

Kompanija Junajted grupa (United Grupa) saopštila je sinoć da je Vlada Srbije koja je "nesposobnim rukovođenjem ugrozila egzistenciju zaposlenih u javnom preduzeću Pošta Srbije, odlučila da zloupotrebi institucije za obračun sa tom kompanijom i upotrebi Službu za suzbijanje kriminala UKP, pokušavajući da za štrajk u JP Pošta okrivi preduzeće D Express", koje pripada Junajted grupi. (kraj) mjj/lč/dj

Ceo tekst dostupan je korisnicma FoNetovog servisa vesti.

Share: