Izbori 2024

Novi Sad če biti slobodan

13:06 30. 05. 2024. FoNet | Ivana Šanjević

NOVI SAD - Novosadska opozicija "Udruženi za slobodan Novi Sad", koju čine Srpska koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i Vojvođani – LSV, pozvala Novosađane da izađu na izbore u što većem broju, kako bi grad bio oslobođen posle 12 godina vladavine Srpske napredne stranke (SNS).

"Novi Sad je jedini grad u Srbiji u kojem cela opozicija izlazi na izbore, bez izuzetka i gde smo uspeli da se ujedinimo i ponudimo građanima ozbiljnu alternativu vlasti koja već 12 godina devastira naš grad na svim poljima i urušava njegove vrednosti koje su građene decenijama i vekovima. Potrebno je samo da ponovimo rezultat iz decembra, jer je tada opozicija osvojila 55 odsto glasova u Novom Sadu", izjavio je jedan od nosilaca opozicione liste u Novom Sadu Vladimir Vrsajkov.

Prvi na listi kandidata za odbornike novosadske opozicije Miloš Tubić najavio je da će zaustaviti projekat Novi Sad na vodi i umesto njega obezbediti centralni park za sve građane, sa marinom i sadržajem koji će umesto betona i gužve ponuditi zdrav život i miran ambijent. (kraj) vem/ivt/dj

Share: