Svet

Srbija

Reels

Neumesno poređenje s Tittom

Vremena Hladnog rata su davno prošla i to Aleksandar Vučić dobro zna, ali on hoće da izgradi imidž na međunarodnom polju, a pre svega zbog svojih birača, da je on neki novi Tito pri čemu je to poređenje neumesno, netačno i neuporedivo, izjavio je FoNetu potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović.
Vidi sve
Amaterski pokušaji Vučića
Amaterski pokušaji Vučića
Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je FoNetu da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravak u Ujedinjenim nacijama iskoristio da pošalje poruke domaćoj javnosti "amaterskim pokušajima" da drži predavanja svetu i predstavlja se kao novi Josip Broz Tito, doživotni predsednik SFR Jugoslavije.
/
Bezbednost je iluzija
Bezbednost je iluzija
Bezbednost novinara je iluzija koje se držimo, jer nam je tako lakše da se osećamo bezbedno, izjavila je FoNetu advokatica Kruna Savović, ukazavši da novinari ne mogu da dobiju adekvatnu pravdu, pošto rade u teškom, nebezbednom i opasnom okruženju.
/
Volja za životom
Volja za životom
Ivana Stojanović, koja ima 38 godina i već je morala na operaciju srca, spada među samo 200 ljudi na čitavoj planeti koji se bore sa progerijom, bolešću ubrzanog starenja, ali se ne predaje, već putuje i redovno vežba.
/
PRESSEK nedelje
PRESSEK nedelje
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 23. do 29. septembra 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, ton Mirjana Nikolić.
/