"Tajkun" u Puli

13:15 04. 09. 2020. FoNet | Leposava Čolić

Pula - Na 67. Pulskom filmskom festivalu, u okviru programa "Kratka Pula", u četvrtak su prikazane prve dve epizode TV serije „Tajkun“, sa Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi, saopšteno je danas.

Osim Bjelogrlića, u glumačkoj postavi su Bane Trifunović, Marko Baćović, Hana Selimović, kao i mlade glumačke nade Vuk Jovanović, Neven Bujić, Vanja Nenadić i Miloš Petrović Trojpec.

Uz Tihanu Lazović, publika je gledala i dve gostujuće regionalne zvezde Janka Volarića Popovića i Tonija Mihajlovskog, piše u saopštenju.

Pre samo nedelju dana, kritičar Jutarnjeg lista Jurica Pavičić istakao je da je Terzić posebno dobar posao uradio sa “Tajkunom”, navodeći da je „u smislu vizualnog bogatstva i režijske elegancije, Tajkun možda i najfilmskija TV serija novije post-Ju produkcije”.

Ovogodišnji Pulski filmski festival svečano je otvoren 29. avgusta, a zbog epidemiloških mera kapacitet gledališta je smanjen, što ipak nije uticalo na posećenost i uživanje u jednom od omiljenih festivala na prostoru bivše Jugoslavije. (kraj) /lč/dj

Share: