Biografski filmu o braći Maserati

12:29 23. 10. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Mikele Morone, zvezda filmova „365 dana” i zaštitno lice brenda „HELL ENERGY”, pojaviće se u još jednoj uzbudljivoj ulozi. Ovog puta glumiće zajedno sa dvostrukim oskarovcem Entonijem Hopkinsom u filmu „Maserati: Braća” (Maserati: The Brothers), biografskom filmu o slavnoj braći Maserati i njihovoj karijeri u automobilskoj industriji.

Morone će igrati Alfierija Maseratija, koji je, zajedno sa svojom braćom, osnovao renomirani italijanski brend luksuznih automobila 1914. godine.

Film režira Robert Moresko, koji je radio na filmu „Lamborgini: Čovek koji je stvorio legendu”, i ponovo na velike ekrane donosi uzbudljivu priču, ispunjenu automobilskim trkama i rivalitetom među braćom. Entoni Hopkins igraće jednog od finansijskih sponzora braće Maserati.

Film se snima u Bolonji, italijanskom gradu u kojem je nastao brend Maserati.

Ne samo da će prikazati uspon porodice proizvođača automobila, film će se baviti i ljudskim dramama i borbama koje se kriju iza uspeha. Sa Moroneom i Hopkinsom u glumačkoj ekipi, očekuje se da će film biti uzbudljiv i emotivan.

Ova uloga mogla bi da označi još jednu prekretnicu za Moronea, pružajući mu priliku da dokaže da može da se istakne ne samo kao lice brenda HELL ENERGY već i u ozbiljnim dramskim ulogama, poput ove pored Entonija Hopkinsa.

Premijera fima „Maserati: Braća” planirana je za 2025. godinu i već je izazvala interesovanje među ljubiteljima automobila i filmskim entuzijastima. (kraj) dep/dj

Share: