OI 2024

Počinju mečevi odluke

20:17 05. 08. 2024. FoNet | Ivica Strnčević

PARIZ - Jedanaestog takmičarskog dana na Olimpijskim igrama u Parizu počinju takmičenja u kajaku, nastavljaju se u rvanju, nastupiće i naše dve atletičarke, a odlučujuće utakmice za ulazak u borbu za medalje imaće košarkaši i odbojkašice.

Od 9:30 kajakaši Anđelo Džombeta, Marko Novaković, Marko Dragosavljević i Vladimr Torubarov učestvuju u kvalifikacijama u disciplini K4, a od 10 sati u istoj disciplini kajakašice Anastazija Bajuk, Milica Novaković, Marija Dostanić i Dunja Stanojev učestvuju u četvrtfinalu.

U 11 sati rvač Mihail Kadžaja nastupa u prvom kolu u grčko-rimskom stilu, u kategoriji do 97 kilogama, a 15 minuta kasnije atletičarke Ivana Španović i Milica Gardašević počinju kvalifikacije u skoku udalj.

Od 11:40 kajakaši Marko Novaković i Marko Dragosavljević učestvuju u kvalifikacijama u discplini K2, a od 11:45 u istoj discplini učestvuje naš drugi dvosed
Anđelo Džombeta i Vladimir Torubarov.

Od 14:30 košarkaši se u četvrtfinalu sastaju sa Australijom, a od 21 sat odbojkašice se za prolazak u polufinale bore protiv Italije. (Kraj) is/bdr

Share: