EON paketi upola cene

13:19 04. 10. 2021. FoNet

BEOGRAD - Kompanija SBB saopštila je danas da su EON paketi sa televizijom, internetom i telefonijom u narednih mesec dana dostupni po upola nižim cenama u prvih 15 meseci, za sve one koji još uvek nisu korisnici SBB usluga.

SBB je novim korisnicima omogućio povoljnije uslove za svoje najprodavanije EON pakete-.

“U narednih mesec dana odaberite neki od EON paketa sa televizijom, internetom i telefonijom i uštedite do 40.000 dinara i kao naš korisnik uživajte u svim pogodnostima našeg programa lojalnosti - Shoppster Smart Connect“, rekla je direktorka Sektora za rezidencijalnu prodaju Ksenija Bulatović.

Ona je rekla da su usluge SBB dostupne u više od 30 gradova,a da kompanija nastoji da proširi mrežu i omogući servise u svim gradovima u zemlji..

EON je omogućio korisnicima da bilo gde u Srbiji gledaju Nova S, N1, Sport Klub, i više od 19.000 naslova u Video klubu.

“Verujem da će ova fantastična ponuda, koja je dostupna samo do kraja oktobra, podstaći one koji još uvek nemaju SBB da se uvere u u izuzetnost našeg interneta i telefonije, ali i EON televizije koja je osim u Vašem domu dostupna bilo kada i bilo gde na svim pametnim uređajima”, izjavio je direktor Sektora za razvoj i upravljanje proizvodima Nikola Perić.

EON paketi dostupni su u Srbiji već tri godine, a zahvaljujući United Grupi EON je dostupan i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, od nedavno u Bugarskoj i uskoro u Grčkoj (kraj) dep

Share: