Proširenja saradnja

11:28 05. 04. 2022. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Kompanija Er Srbija i ITA ervejz dodatno su proširili kod-šer saradnju, sklopljenu u novembru prošle godine, što će putnicima omogućiti više opcija za rezervaciju letova do destinacija u mrežama te dve kompanije, saopštila je danas Er Srbija.

Er Srbija će svoju JU oznaku za let postaviti na dodatne domaće letove ITA ervejza, preko Rima, do gradova kao što su Bolonja, Firenca, Napulj, Ređo Kalabrija i Verona, kao i na letove do međunarodnih destinacija - Barselone, Kaira, Malte i Tel Aviva.

Marketing kodovi srpske nacionalne avio-kompanije su dostupni i na letovima ITA ervejza preko Rima za Atinu, Bari, Brindizi, Đenovu, Kataniju, Lamecija Terme, Palermo, Tiranu, Torino, Trst i Veneciju.
 
Uz vazdušne linije do Milana i Rima, ITA ervejz će svoj marketing kod postaviti i na direktne letove Er Srbije između Beograda i Venecije, kao i na letove preko glavnog grada Srbije do Dubrovnika, Pule i Splita. Marketing kodovi italijanskog avio-prevoznika dostupni su i na letovima Er Srbije za Atinu, Banjaluku, Bukurešt, Ljubljanu, Podgoricu, Sarajevo, Sofiju, Skoplje, Solun, Tivat i Tiranu, navodi se u saopštenju.
 
"Uvođenjem novih kod-šer letova, dodatno ćemo doprineti unapređenju i jačanju kulturnih i ekonomskih veza između naših zemalja, dok ćemo putnicima obezbediti još atraktivniju ponudu i brže konekcije“, izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije. 
  
Unapređenjem partnerstva, putnici će moći lakše da stignu do destinacija poput Malte, Kaira i Tel Aviva, ka kojima Er Srbija trenutno ne saobraća. Putovanja do Malte su takođe dostupna preko Rima, zahvaljujući partnerstvu srpskog avio-prevoznika sa Er Maltom, dok su Kairo i Tel Aviv dostupni putem Er Srbijinih letova za Istanbul, kroz kod-šer partnerstvo sa Turkiš erlajnsom, saopštila je Er Srbija. (kraj) vip/dj

Share: