Saradnja Pošte i Knez petrola

17:30 15. 07. 2022. FoNet | Milica Nešić

BEOGRAD - "Pošta Srbije" i "Knez petrol" potpisali su danas ugovor o poslovnoj saradnji sa ciljem širenja poštanske mreže, pa će uskoro biti otvoreni šalteri pošte i na benzinskim stanicama.

Pored poštanskih šaltera koji već pružaju usluge u vodećim trgovinskim lancima, korisnicima će uskoro biti dostupne poštanske usluge i na benzinskim stanicama Knez petrola, jedine domaće naftne kompanije, saopštile su Pošte Srbije.

"Na ovaj način Pošta Srbije kao jedna od vodećih nacionalnih kompanija realizuje svoju društveno -odgovornu ulogu sa dva aspekta obezbeđujući partnerima dodatne prihode kroz saradnju sa Poštom i doprinoseći smanjenju nezaposlenosti kroz stvaranje uslova za nova zapošljavanja u okviru ugovornih pošta", rekao je v.d. direktora JP "Pošta Srbije" Zoran Đorđević.

Na benzinskim stanicama Knez petrola korisnicima će biti dostupni i paketomati Pošte Srbije, što je nova usluga koja će omogućiti građanima da svoje pošiljke podižu na komforan način, u vreme i na mestu koje njima odgovara.

U okviru saradnje definisane ugovorom, prvi paketomat postavljen je na benzinskoj stanici Knez petrol, koja je svečano otvorena u Šimanovcima, u ulici Kapetana Svetislava Krstića 2.. (kraj) is/nm/dpv

Share: