Novi Frikom specijaliteti

13:48 18. 04. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Kompanija Frikom ovog vikenda organizuje događaj za sve ljubitelje kulinarskih specijaliteta, 20. aprila u supermarketu Mega Maxi Ada i u  21. u Mercator Hipermarketu na Novom Beogradu od 10 do 16 časova.

Sa Frikom novitetima upoznati književnica Mirjana Bobić Mojsilović i gastro glumac Sloba Stefanović.

Uz to posetioce očekuju i odlični praktični pokloni, koji će doprineti da još više uživate u kuvanju kod kuće.   

Dobro je poznato da su i Mira i Sloba odlični kuvari i gurmani, pa će ovaj kulinarski vikend imati zasigurno posebnu čar, a najviše zato što će njihov glavni saveznik biti Frikom proizvodi iz ribljeg asortimana, asortimana začinjenih mešavina, Ekstra tanki pomfrit, kao i različite vrste sjajnih noviteta iz asortimana  testa.

Ovo je jedinstvena prilika da probate Premium riblje štapiće, Paniranu ribu u hrskavoj panadi, Fish nuggets-e, Riblje štapiće u zlatnoj panadi, ali i da upoznate Miru i Slobu i možda baš saznate koji su njihovi favoriti među sjajnim novitetima.

Dvojac iskusnih gurmana misli i o savršenom prilogu uz ribu, pa će sigurno i vas navesti na razmišljanje koju ćete od začinjenih mešavina izabrati - Provansu, Gurman i 4 Godišnja doba, ili Extra tanki pomfrit.

Međutim, to nije sve što stiže, jer će Mira i Sloba da vam predstave i savršene zalogaje za celu porodicu, a to su novi Frikom proizvodi iz asortimana testa, koje možda do sada niste ni imali priliku da probate - Rolnice Mexicana, Rolnice sir spanać, Mini rolls sir spanaći i Mini rolls sir pileća prsa.

Biće ovo jedna prava rapsodija različitih ukusa, kojima će posebnu notu ljubavi i šmeka dati dobro poznati dvojac.

Osim prilike da probate ove specijalne ukuse, koji čine deo gotovo svakog našeg ručka, doručka ili okupljanja, imaćete priliku da uz kupljena dva ili više Frikom proizvoda okrenete točak sreće i osvojite različite zanimljive poklone za lakše i lepše spremanje obroka za porodicu i prijatelje.

Ovo će biti savršen trenutak da Miru ili Slobu priupitate za njihove tajne trikove u kuhinji. Frikomov glavni trik jeste to što se sva jela pripremaju u kratkom vremenskom periodu, zato što su preukusna i čine savršen obrok ili dodatak bilo kom obroku.

Ovog vikenda biće potrebno da na događaj dođete praznog stomaka, dobrog raspoloženja i sa velikom željom da probate sve na meniju, a da sa događaja odete u još boljem raspoloženju, punog stomaka, punim rukama poklona i mnogo lepih uspomena za koje će se pobrinuti Frikomov tim. (kraj) dep/dj

 

 

Share: