Noviteti bogate Frikom ponude

11:06 15. 05. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Sladolednu sezonu Frikom je ove godine obogatio s dve nove senzacije - King Supreme  i King Seduction.

King Supreme donosi savršen balans slane karamele, jednog od najpoželjnijih ukusa na svetu. Sladoled je obogaćen mlečnom karamelom, umotan u ukusan preliv od slane karamele, belu čokoladu s ukusom karamele i hrskave komadiće keksa, stvarajući neodoljivu kombinaciju ukusa i tekstura.

Za ljubitelje voćnih ukusa, uskoro u zamrzivače dolazi i King Seduction. Hrskavi spoljašnji sloj prepoznatljive King čokolade s komadićima badema, sladoled s ukusom panakote, uz središnje punjenje jagode čine King Seduction savršenim izborom za sve ljubitelje kremastih tekstura i osvežavajućih ukusa.

„King je za nas oduvek bio više od sladoleda, a tu važnost i simboliku nastojimo da prenesemo našim potrošačima na više načina. Lansiranjem 2 nova King ukusa ove godine slavimo inovaciju, kreativnost i neumornu potragu za novim iskustvima. Kako bismo prikazali upravo to iskustvo, predstavili smo novu komunikacionu platformu „Escape the ordinary“. Ovo je priča o jedinstvenom putovanju kroz teksture i ukuse na koje vas vodi svaki novi zalogaj King sladoleda. Gotovo nestvarno mesto satkano od skrivenih želja na koje se uvek možete vratiti. Međutim, ne stajemo samo na ovome. Naša najveća inovacija tek sledi, a to zaista pokazuje našu predanost i posvećenost KING brendu, stvaranju novih trendova i pomeranju granica“, poručio je Miodrag Marinković,  brand development direktor za kategoriju sladoleda u Adriatik klasteru kompanije Nomad Foods, kome pripada i Frikom.

Nove King sladolede prati i nova komunikaciona platforma KING Escape the ordinary, osmišljena kako bismo u potpunosti dočarali inovativne ukuse KING sladoleda.

Sa Escape the ordinary pozivamo vas da zaronite u svet mašte, svet prepun neodoljivih užitaka. Kroz priču o svetu mašte u koji naši potrošači uranjanju svakim zalogajem KING sladoleda, nastojimo da prenesemo jedinstveno putovanje kroz ukuse i teksture, slavimo inovaciju, kreativnost i neumornu potragu za novim iskustvima. (kraj) dep/dj

Share: