Nove poslovnice u Nemačkoj

10:57 20. 06. 2024. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Članica Telekom Srbija grupe, MTEL Nemačka otvorila je dve nove poslovnice, u Minhenu i Bohumu, pa će korisnicima sada na četiri lokacije ponuditi usluge mobilne telefonije, pripejd i postpejd, i televizije, koncipirane tako da zadovolje sve potrebe modernog korisnika.

U saopštenju se podseća da su u aprilu otvorene poslovnice u Menhengladbahu i Dizeldorfu.

Pažljivo kreirana ponuda za korisnike koji žive i rade u Nemačkoj, a poreklom su sa naših prostora, odlikuje se nemačkim kvalitetom na koji su oni navikli, ali nudi i brojne povoljnosti koje u njihove domove i svakodnevni život donose bolju povezanost sa zavičajem, dodaje se u saopštenju.

"Korisnici su posebno zainteresovani za pogodnosti u domenu mobilne telefonije, jer su im razgovori sa rodbinom i prijateljima u MTEL mrežama u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, kao i mts mreži u Srbiji, besplatni u okviru odabranog paketa", navodi se u saopštenju MTEL Nemačka.

Približavanjem sezone godišnjih odmora, dodaje se u saopštenju, interesovanje raste i za "Roaming Plus", koji obuhvata dodatne GB za omiljene destinacije kao što su Turska, Albanija, Egipat i mnoge druge.

Do kraja godine planiramo da imamo 30 poslovnica u Nemačkoj i desetine hiljada zadovoljnih korisnika, poručuju iz MTEL Nemačka.

Korisnici u svim poslovnicama kompanije MTEL u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj mogu da kupe i novu vrstu TAG uređaja koji se mogu povezati sa platnom karticom, što će ljudima iz dijaspore, koji preko leta dolaze u Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, znatno olakšati putovanje.

Pored poslovnica, usluge MTEL Nemačka su dostupne i putem sajta www.mtelgermany.de/sr, kao i preko razgranate mreže distributera, poput Lekerlanda, koji obuhvata Nemačku poštu, najveći deo benzinskih pumpi (OMW,ENI) i veliki broj kioska/trafika širom Nemačke.(kraj) mjj/ivt/bdr

Share: