Poslovanje i u Crnoj Gori

11:19 21. 08. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Kompanija Wingate, oficijelni zastupnik i distributer renomiranih vejp brendova MASKKING, SALT i KUBIK, otvorila je SALT shop prodajna mesta u Budvi i Podgorici, čime je ozvaničila ulazak na crnogorsko tržište.

Ovom značajnom koraku prethode dve izuzetno uspešne godine ubrzanog razvoja na tržištu Srbije, utemeljene na kvalitetu i širini asortimana, kao i vrhunskom ambijentu i profesionalnoj usluzi koji čine okosnicu jedinstvenog doživljaja prilikom posete nekom od SALT shopova u Beogradu, Nišu, Novom Pazaru i drugim gradovima.

„Posle velikog broja uspešno otvorenih SALT Shop-ova širom Srbije, ovo proširenje predstavlja značajan korak napred ka ispunjenju naše dugoročne strategije širenja poslovanja na tržište regiona. Naša misija je da obogatimo vejp zajednicu uvođenjem vrhunskih proizvoda i pružanjem izvanrednog sveukupnog iskustva. Svaka komponenta asortimana SALT Shop-a – od inovativnih, sofisticiranih vejp uređaja i palete raznovrsnih aroma, do pratećih sezonskih aksesoara, birana je pažljivo kako bi bio zadovoljen široki spektar afiniteta naših korisnika. Poverenje korisnika zasnovano je na posvećenosti svakog zaposlenog, pažljivom osluškivanju i brzom prilagođavanju rastućim željama i raznovrsnim potrebama. Trudimo se da uvek budemo korak ispred, te da ljubiteljima vejpa prvi donesemo svetske inovacije, budući da pomno pratimo trendove u ovoj dinamičnoj, uzbudljivoj i brzorastućoj kategoriji”, izjavio je komercijalni direktor SALT Shop-a Dražen Kenjić.

SALT Shop je prepoznat kao sinonim za izvrsnost u maloprodaji, i referentna destinacija za sve ljubitelje vejpova.

Uspešno, i pre svega odgovorno poslovanje privlači nova partnerstva tako da kompaniju Wingate nakon ulaska na crnogorsko tržište čekaju nove poslovne prilike i geografska ekspanzija. Budite i vi deo zajednice koja na najbolji način spaja inovaciju, kvalitet i jedinstveni chill out vibe, 

Share: