Citirao Duška Radovića

14:00 02. 01. 2021. FoNet | Anđelija Stojković

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na svom instagram profilu Budućnost Srbije snimak zastave Srbije koja se vijori i stihove pisca, pesnika, novinara i aforističara Duška Radovića "Šta nas čeka u Novoj godini".

"Videćete, to će biti lepa i važna godina. Biće velika – od januara sve do decembra. U nju će stati svi rođendani i mnogo nezaboravnih trenutaka. Biće to godina koja se pamti", napisao je Duško Radović, a predsednik Srbije danas podelio na instagramu.

"Negde će sagraditi put, negde most, negde školu. Mnogi će se useliti u nove stanove. Svi će se nečemu obradovati. Slušaćemo dobre vesti. To će biti godina u kojoj se raste. Deca Srbije porašće u novoj godini za preko 20 miliona centimetara i za više od 20 miliona kilograma", reči su Duška Radovića.

"Mnogo će se prodavati ogledala i češljevi. Lekari će zevati u ambulantama jer ćemo biti zdraviji nego ikad. Biće to godina lepa kao slika. Procvetaće bagrem i lipa. Rodiće ponovo trešnje, šljive i grožđe. Nebo će biti plavo i veliko. Sunce će nam biti lepo i toplo. Neko će napisati novu pesmu. Neko će se prvi put zaljubiti", napisao je Radović. (kraj) lj/and/dpv

Share: