Srbija ne krije zločince

15:11 22. 06. 2021. FoNet | Anđelija Stojković

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u odgovoru opozicionom poslaniku Šaipu Kamberiju da je ponosan što Srbija neće da krije zločince koji nose srpska prezimena, ali da ne razume one koji bi sakrili zločin samo zato što ga je počinio Albanac i da je to razlika među njima.

"Koliko god puta da ste me slušali mogli ste da čujete da mi Srbi nismo bili ni sveci ni anđeli, ali ja od vas nikada nisam čuo da ste činili neke zločine, teško mi je da poverujem da ste anđeli nebeski, a i činjenice me u to uveravaju", rekao je Vučić što je propraćeno glasnim aplauzom.

On je govorio o Sarandi Bogojevci i rekao da je ta žena prošla kroz "pakao života", ali da je Bogojevci 2013. primljena u Beograd, gde je govorila o teškom zločinu koji je počinjen nad njenom porodicom.

"A imam kontrapitanje za vas gospodine Kamberi, na ona 10 mesta koja smo mi tražili, albanske vlasti iskopale su samo jednu, to je Bunker kod Đakovice, sreća da je Saranda Bogojevci živa da može da priča o zločinu, ali ko će da priča o zločinu nad porodicom Šutaković gde su troje dece Aleksandar, Đorđe i Radovan ubijeni zločinački i sa ocem i majkom pokopani tako da ne mogu da budu nađeni, oni ne mogu da dođu u Prištinu i da vam pričaju kako su težak zločin preživeli", rekao je Vučić. (kraj) vbr/and/dpv

Share: