Podvući crtu pre izbora

17:42 14. 12. 2023. FoNet | Sofija Vukajlović

BEOGRAD - Nosilac beogradske liste "Srbija protiv nasilja" Dobriica Veselinović rekao je danas da je pre izbora 17. decembra izuzetno važno "podvući crtu" i setiti se svega kroz šta su Srbija i Beograd prošli u godinama od kada su na vlasti Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije, saopštio je Zeleno-levi front.

Prema Veselinovićevim rečima, građani Srbije su u prethodnom periodu videli spregu kriminala i vrha države, korupciju, nasilje i "pad helikoptera i smrt ljudi" i zato je važno da nakon izbora više ništa ne bude isto.

Videli smo i ubistvo Olivera Ivanovića i afere kao što je Jovanjica, rekao je Veselinović, ukazavši da je takva atmosfera u društvu dovela do tragedija u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i selima Dubona i Malo Orašje.

Veselinović je pozvao građanke i građane da tokom izborne tišine razgovaraju sa porodicom i prijateljima o tome u kakvom društvu žele da žive u budućnosti i pozvao sve da izađu na izbore 17. decembra, sa odlukom kakva Srbija u budućnosti treba da bude. (kraj) vbr/sv/mk

Ceo tekst dostupan je korisnicma FoNetovog servisa vesti.

Share: