Svet

Srbija

Reels

Opozicija vlasti, ne državi

Dali smo na znanje ono što smo govorili sve vreme, mi smo opozicija vlasti ne državi, izjavio je predstavnik izborne liste "Mi-glas iz naroda, prof. dr Branimir Nestorović" Aleksandar Pavić.
Vidi sve
Preispitati evropski put
Preispitati evropski put
Profesor Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment i jedan od osnivača pokreta "Mi - Glas iz naroda" Mitar Kovač izjavio je FoNetu da bi Srbija trebalo da preispita svoju stratešku odluku o članstvu u Evropskoj uniji (EU).
/
Alarmantan problem
Alarmantan problem
Da bi se smanjilo zagađenje u Beogradu, potrebno je postaviti od 3.000 do 5.000 energetski neutralnih uređaja za pročišćavanje vazduha na lokacijama na kojima se ljudi najviše zadržavaju, poput onih ispred Tržnog centra Ušće, rekao je FoNetu profesor Instituta “Mihajlo Pupin” Aleksandar Rodić.
/
Kultura u mehuru
Kultura u mehuru
Kulturni program u medijima prati mali krug izuzetno lojalne publike, izjavila je FoNetu novinarka Radio Beograda 2 Ana Vučković Denčić, napominjući da medijski sadržaj o kulturi ne mora nužno da bude neisplativ.
/
PRESSEK nedelje
PRESSEK nedelje
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 19. do 26. februara 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, ton Mirjana Nikolić.
/