Svet

Srbija

Reels

Drugi vide, naši ćute

Svako od međunarodnih posmatrača video je krađu, a zašto onda naše institucije ćute?, izjavio je za Fonet funkcioner Zeleno-levog fronta Radomir Lazović.
Vidi sve
Kultura u mehuru
Kultura u mehuru
Kulturni program u medijima prati mali krug izuzetno lojalne publike, izjavila je FoNetu novinarka Radio Beograda 2 Ana Vučković Denčić, napominjući da medijski sadržaj o kulturi ne mora nužno da bude neisplativ.
/
PRESSEK nedelje
PRESSEK nedelje
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 19. do 26. februara 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, ton Mirjana Nikolić.
/
Praksa podložna manipulaciji
Praksa podložna manipulaciji
Zbog nepostojanja jedinstvenih protokola i pravilnika o radu hitne medicinske pomoći, često dolazi do propusta u radu i zloupotreba, tako da je pacijentima neretko uskraćena pomoć, rekao je FoNetu predsednik pokreta “Pravo na život Meri”, Dejan Zejnula.
/
Istorija sudi svima
Istorija sudi svima
U novom izdanju FoNetovog serijala razgovora Kosinus o rešavanju kosovskog problema govore rukovodilac istraživanja Inicijative mladih za ljudska prava Marko Milosavljević i potpredsednik Pokreta obnove kraljevine Srbije Vladimir Đorđević.
/