Veličković otvorio igralište

21:11 25. 09. 2020. FoNet

BEOGRAD - Kompanija Mozzart nastavila je danas u Zemunu akciju podrške sportu "Sto terena za jednu igru", gde je kapiten KK Partizan Novica Veličković otvorio obnovljeni košarkaški teren.

Kako se ističe u saopštenju, rekonstruisano košarkaško igralište je 85. po redu u okviru velike akcije kompanije Mozzart. Na igralištu su postavljeni multifunkcionalna podloga po FIBA standardu, profesionalne konstrukcije, kliritne table, zglobni obruči, ograda i klupice.

"Velika mi je čast što teren u kraju gde sam odrastao, gde i danas provodim vreme sa porodicom i gde se uskoro vraćam, nosi moje ime", izjavio je Veličković.

Direktor sektora korporativnih komunikacija kompanije Mozzart Borjan Popović smatra da je "izdvajanje sredstava za kvalitetniji život naših sugrađana zapravo ulaganje u bolju budućnost naše dece, ali i svih nas".

"Neizmerno smo ponosni što je kompanija Mozzart vremenom postala sinonim za poslovni uspeh, ali i za humanitarni rad", istakao je Popović.

Prema njegovim rečima, ideja kompanije Mozzart jeste da "doprinese razvoju sportskog duha kod mladih, ali i našoj reputaciji košarkaške nacije". (kraj) def

Share: