Podrška sportu i sportistima

16:46 05. 02. 2021. FoNet

BEOGRAD - Kompanija Mozzart je, u vreme pandemije, pomogla stonoteniserima sa invaliditetom iz Šapca, mladim šahistima iz ŠK Kralj, odbojkašicama Maksa i Jedinstva, karatistkinji Emiliji Antanasijević, Teniskom klubu Crvena zvezda, besplatnoj školi fudbala "Trening plus“ i košarkaškoj akademiji Željka Rebrače, ističe se u današnjem saopštenju.

Kako se navodi, oprema je stigla u brojne manje sredine u Srbiji, ali i u regionu i dijaspori. Za skoro četiri godine koliko postoji akcija "Novi dresovi za nove šampione“, Mozzart je opremio više od 130 timova, a tokom prošle godine dresovi su otišli na 40 adresa.

U okviru projekta "Sto terena za jednu igru", otvoreni su košarkaški tereni u Zemunu i naselju Stepa Stepanović, multifunkcionalni teren u Kruševcu i teretana na otvorenom i tereni u naselju Veljko Vlahović.

Nedavno je fudbalski trener Milovan Ćirković učestvovao u akciji Humanitarni tiket u podne, a dobitak sa plemenitog listića od 144.000 dinara kompanija Mozzart je po želji stratega Ašanti Golda donirala čačanskom klubu Mladost Radost.

Mozzart je sponzor i Fudbalskog i Košarkaškog saveza Srbije, FK Crvena zvezde i KK Partizan. (kraj) def/dpv

Share: