Čestitka Šapčanima

12:32 04. 10. 2020. FoNet | Ivica Strnčević

BEOGRAD - Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović čestita članstvu i aktivistima te stranke u Šapcu pobedu na lokalnim izborima, a čestitku je uputila i ostalim građanima tog grada koji su, kako navodi, pokazali da njihovom voljom niko ne može da manipuliše.

"Tri puta su građani Šapca morali da izlaze na izbore kako bi odbranili svoju volju, ali su je odbranili, uprkos svim pokušajima dosadašnjeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića da tom voljom manipuliše i da promeni rezultate izbora koje je svaki put izgubio", navodi Mihajlović.

Zorana Mihajlović smatra da je vreme da Zelenović konačno prizna poraz na izborima i da upravljanje Gradom preuzmu oni koji su dobili najveće poverenje građana.

"Ljudima u Šapcu bilo je dosta da ih neko deli na građane prvog i drugog reda, da zbog toga nemaju asfaltirane ulice ili uređenu komunalnu infrastrukturu i zato su glasali da Zelenović ode, a da dođu novi ljudi, koji neće svim silama braniti svoje pozicije, već će raditi da građani žive bolje”, poručuje Zorana Mihajlović.

SNS je proglasio pobedu, tvrdi da je osvojio 37 od ukupno 69 odborničkih mandata, a da je koalicija oko Nebojše Zelenovića osvojila 22 mandata. Nebojša Zelenović tvrdi da je opet bilo mnogo nepravilnosti. (kraj) is/nm

Share: