Manipulacija propalih političara

20:13 11. 09. 2021. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je danas da razume sve građane koji su iskreno zabrinuti za stanje životne sredine u Srbiji, ali ne i politikanstvo i one koji manipulišu ovako važnom temom oko koje bi svi, čije su namere časne, trebalo da budu ujedinjeni.

"Verujem da su neki građani došli na protest jer ih iskreno zanima kako da se smanji zagađenost vazduha, zemlje, vode i uvek sam otvorena da sa njima razgovaram. Međutim, jasno je da jednu grupu ljudi instruišu propali političari bivšeg režima, kojima je jedini cilj da ponovo dođu na vlast. To jasno dokazuju uvrede i psovke koje su uzvikivali na račun predsednika Vučića, predsednice Vlade i ministara", ocenila je Vujović u pisanoj izjavi povodom ekološkog protesta "Ustanak za opstanak" održanog danas u Beogradu.

Kao dokaz za svoju tvrdnju navela je prisustvo opozicionih lidera "koji na izborima ne mogu ni cenzus da pređu, ali zato misle da krijući se iza lažne brige za životnu sredinu mogu na brzinu da politički profitiraju". (kraj) vip/dpv

Share: