Pokušaj diskreditacije

22:46 03. 10. 2021. FoNet | Ivica Strnčević

PODGORICA - "Najnovija predstava za javnost nevladine organizacije MANS, pod nazivom "Pandora papiri", samo je još jedan u nizu pokušaja diskreditacije predsednika Crne Gore i članova njegove porodice, na čemu MANS uzaludno radi godinama", saopšteno je iz kabineta crnogorskog predsednika Mila Đukanovića.

Kako se ističe, to najbolje potvrđuje činjenica da izvršna direktorka MANS-a Vanja Ćalović Marković, gostujući u Dnevniku Javnog servisa, nije znala šta da odgovori na pitanje da li je tu urađeno nešto nezakonito.

U saopštenju se ukazuje na to da je Kabinet predsednika nedavno dobio pitanja Međunarodnog konzorcijuma istraživačkih novinara, na koja je Đukanović dao detaljne odgovore koji do kraja demantuju nestine koje je plasirao MANS.

S druge strane, potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović poručio je da je crnogorska policija spremna za istragu o navodnim ilegalnim aktivnostima predsednika Crne Gore i njegovog sina, i dodao da građani sami procene da li je za to spremno tužilaštvo. (kraj) is/nm

 
Share: