Promo

Muzički progam u Novom Sadu

Najjače festivalsko VR iskustvo

07. 06. 2023. 14:10 | FoNet | Desk

BEOGRAD - Muzički program u Novom Sadu na platou ispred Spensa donose Runy i Marko Nastić već u subotu 10. juna, saopštili su danas organizatori.

Nakon što su EXIT i Coca-Cola u okviru EXITVERSE @ Coke studio turneje doneli niz događaja i najbolje festivalsko VR iskustvo u Niš, Strumicu i Skoplje, žurka se ovog meseca nastavlja u Novom Sadu, Pančevu i Beogradu.

Pančevačka publika na Trgu Kralja Petra uživaće 17. juna uz DJ ekipu koju čine Rescobar i zarEz, dok serijal EXITVERSE @ Coke Studio žurki 18. juna na Trgu Republike u Beogradu zatvaraju Marko Nastić i zarEz.

Početak žurki u svakom gradu zakazan je za 14h i traje sve do 22h. Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Osim muzike, u sve navedene gradove stiže i najbolje festivalsko VR iskustvo u okviru kog će posetioci imati priliku da virtuelno iskuse EXIT festival sa mesta koja nikome nisu dostupna – tačno pored Davida Guette na Glavnoj bini ili uz Solomuna i Paul Kalkbrennera na mts Dance Areni.

Za ovu priliku kreirani su i specijalni paketi brendiranih proizvoda, od kojih po jedan u svakom od gradova sadrži dve VIP ulaznice za EXIT. Sva prikupljena sredstva preko EXIT Fondacije biće donirana u humanitarne svrhe.

Turneja ima za cilj širenje energije i duha EXIT festivala, kao i povezivanje lokalnih zajednica sa regionalnom muzičkom scenom, čime će posetioci imati priliku da uživaju u elektronskoj muzici i dožive jedinstveno EXIT iskustvo u svojim gradovima.

Ekskluzivni Exitov VR projekat prvobitno je predstavljen na Svetskoj izložbi Expo 2020 Dubai, u okviru Srpskog paviljona, i od tada je VR zona sastavni deo svih Exitovih festivala i događaja.

Impresivni audio-vizuelni projekat čine poznate festivalske lokacije snimljene 8K 360 VR kamerom, od kojih su neke u potpunosti nedostupne posetiocima.

Priliku da iskuse najbolje svetsko festivalsko VR iskustvo imali su i posetioci EXIT i Sea Dance festivala, u specijalnim VR zonama u okviru festivala, kao i na izdanjima Tomorrow konferencije.

Coke Studio je jedinstvena muzička platforma koja povezuje raznolike talente iz celog sveta kako bi predstavila inovativne i kreativne saradnje u industriji.

Platforma okuplja umetnike različitih žanrova, pozadina i stilova kako bi stvorila snažne muzičke doživljaje, promovisala kulturu i zajedništvo. Kroz svoje mnogobrojne sezone, Coke Studio je postao poznat po stvaranju autentičnih spojeva i izvanrednih nastupa.

U EXIT Univerzum od 6. do 9. jula uz podršku Gorkog Lista sleću predvodnici najtraženije turneje na svetu The Prodigy, rap bogovi Wu-Tang Clan, Gremi rekorder Skrillex, kao i Eric Prydz, Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Alesso, Viagra Boys, Dimitri Vegas & Like Mike, Claptone, Keinemusik, Michael Bibi, Hot Since 82, CamelPhat, Ben Böhmer live, Agents Of Time live, Mind Against, Chase & Status, Sofi Tukker, LF System, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Layla Benitez, Gioli & Assia live, Gheist live, 8Kays, Marko Nastić, Tijana T, Space Motion, Coeus, Kristijan Molnar, Human Rias, Mene, Ben UFO, Anetha, Avalon Emerson, Carlita, Desiree, Shimza, Cici, Patrick Mason, Partiboi69, Koboyo, Raven, X-Coast, Ignite, Wolfbrigade, Midnight, Cockney Rejects, Exciter, Massacre, The Toasters, Dry Cleaning, Rudeboy, Bojana Vunturišević, Atheist Rap, Pero Defformero, Porto Morto i mnogi drugi. (kraj) dep/dj

Share: